Salutari din Constanta!
|
|
claudiu | Date: Sunday, 2012-06-24, 12:08 PM | Message # 61 |
![claudiu](/avatar/80/9714-804546.jpg) Lieutenant general
Group: Moderators
Status: Offline
| Oscilez intre 26-27 grade , cu o evaporare de 1l/24h . Pana acum sunt multumit de acest sistem cu fan !!! Pestii ce fac , ancistrusii ???
Trebuie sa ne purtam fiecare bataliile noastre.
|
|
| |
Andrei96 | Date: Sunday, 2012-06-24, 8:02 PM | Message # 62 |
Lieutenant
Group: Checked
| Sunt chiar ok ... abia astept o depunere ... Dar nu stiu ce sa fac adica daca sa las icrele in acvariul mare de 240 l sau sa le mut in unul de 25 l
|
|
| |
claudiu | Date: Monday, 2012-06-25, 11:21 AM | Message # 63 |
| Daca vrei sa comercializezi puii folosesti alt acvariu , daca nu , folosesti acvariul cel mare , cunosti vorba " scapa cine poate " . Pentru reproducere utilizeaza un ghiveci din ceramica marime medie , masculul va pazi icrele . Pestii care-i ai in acvariul mare nu sunt foarte periculosi !!!
|
|
| |
Andrei96 | Date: Monday, 2012-06-25, 12:36 PM | Message # 64 |
Lieutenant
| Eu am o nuca de cocos ... nu e buna ? Sau ar trebui sa mai pun 1-2?
|
|
| |
claudiu | Date: Monday, 2012-06-25, 1:33 PM | Message # 65 |
| Cred ca si nuca este buna , pestii cauta un refugiu sa depuna . Nu am reprodus niciodata ancistrusi , am in acvariu 2 buc cred ca sunt pereche , unul este mai mare ..... Pot sa-ti spun ca am vazut in Bulgaria la un acvarist , intr-un bazin avea un ghiveci din ceramica folosit la flori , destinat reproduceri . Masculul era cel care avea grija de icre , femela dupa ce a depus a fost scoasa din acvariu . Tipul a scos ghiveciul din acvariu pentru o demonstratie , masculul a ramas in ghiveci , langa icre si fara apa . Dar , daca nu gasesti ghiveci , foloseste o nuca de cocos mai mare .
|
|
| |
Mandrk | Date: Monday, 2012-06-25, 3:04 PM | Message # 66 |
![Mandrk](/avatar/06/459722.png) Lieutenant
| Cumnata-mea are ancistrusi vre-o 30-40buc. Stau in acvariu de 60L impreuna cu o gramada de guppy, Molly, Corydoras. Are o jumatate de nuca de cocos. Au stat sub ea puii pana cand au inceput sa innoate si au inceput sa iasa. Acum are ancistrusi cu 5 ron la vanzare ca i s-a umput acvariu
Daca este cineva interesat ii dau numarul ei de telefon.
|
|
| |
Andrei96 | Date: Monday, 2012-06-25, 8:17 PM | Message # 67 |
Lieutenant
| Ii am in acvariu de aproape o saptamana... Ar trebui sa depuna , la el depuneau la 2 saptamani ... Dar tot nu stiu ce sa fac adica daca sa ii las in asta mare sau sa ii pun in ala mic, eu deja am 3 ancistrusi voalati albi si cei 2 maturi deci puii nu mi-ar trebui doar sa ii vand . Ma gandeam sa pun in functiune si acvariul de 25 l unde am avut anu trecut creveti ... I-as baga acolo si mi-as cumpara niste Tiger red crystal ...stiti de unde as putea cumpara ?
|
|
| |
claudiu | Date: Wednesday, 2012-06-27, 2:45 PM | Message # 68 |
| Eu daca era in locul tau , foloseam acvariul cel mare pentru perechea de ancistrusi . Este destul spatiu pentru o nuca de cocos sau un ghiveci !!! Intra pe site la Nevertebrate - Cluj au primit creveti . Daca vrei Bee vorbesti cu Mandrk , din cate stiu din Bucuresti ia cumparat .
|
|
| |
Andrei96 | Date: Friday, 2012-06-29, 4:46 PM | Message # 69 |
Lieutenant
| De la Nevertebrate nu prea as cumpara ... Am prieteni care au primit neoane sparte ,plante facute praf, au uitat de comanda lor ... Numai chestii de genul mai ales creveti nu m-as risca sa iau de la ei
|
|
| |
claudiu | Date: Friday, 2012-06-29, 5:26 PM | Message # 70 |
| Nu intentionez sa fac reclama celor de la Nevert....-Cluj , eu am fost fff multumit de marfa trimisa . Am comandat mancare de pesti , accesori , plante si creveti . Anul trecut comandasem 5 buc. Amano , temperatura era de 30 grade , cand am desfacut coletul primul lucru era sa verific temperatura din punga . Poate nu crezi Andrei , 26.5 grade !!! Dupa un drum de 20 de ore . Am testat apa , apropiata de valorile din acvariul meu . Aclimatizarea am facuto in decurs de 2 ore . Nu avea rost sa ma grabesc si sa risc .... Mingea este la tine in teren , tu hotaresti !!! In C-ta cred ca nu vei gasi creveti speciali , cum doresti tu . Un drum la Bucuresti , te poate ajuta sa cumperi creveti deosebiti !!!
|
|
| |
Andrei96 | Date: Tuesday, 2012-07-03, 10:43 PM | Message # 71 |
Lieutenant
| Nu stiu ce sa zic ... poate astept pana ajung in bucuresti vad eu ... Ceva noutati prin acvariu :
Crevetii au ajuns undeva pe la 60-70 de buc Covorul de moss merge extraordinar iar ancistrusii dau semne de ceva icre... Pheonix moss-ul merge mai bine ca niciodata Temperatura in acvariu e de 25-26 grade nu creste mai mult...
|
|
| |
Mandrk | Date: Wednesday, 2012-07-04, 9:56 AM | Message # 72 |
| Andrei Java Moss cum merge ? s-a imprastiat ? Didipilis Diandra la mine se pare ca doar 1 firicel da semne sa creasca... Abia astept sa se faca mare sa-l inmultesc...
Message edited by Mandrk - Wednesday, 2012-07-04, 9:57 AM |
|
| |
Andrei96 | Date: Wednesday, 2012-07-04, 12:20 PM | Message # 73 |
Lieutenant
| Java sa mai marit putin nu foarte mult . Daca iti creste macar un fir il poti inmulti usor ...
|
|
| |
Mandrk | Date: Wednesday, 2012-07-04, 12:42 PM | Message # 74 |
| Stiu si asta sper si eu... Mie imi place mai mult sa plec de la 1 fir si sa fac o tufa. Lui Claudiu i-am dat 1 fir de HZ si acum m-a intrecut lejer la ce cultura are...
Daca Moss-ul nu a crescut mult este din cauza lipsei phosphatilor. Incearca sa masori Po4 s-ar putea sa-l ai sub 0.05ppm si de aceea. JavaMoss este un aspirator de fosfati. Este recomandat sa il ai in acvarii care nu sunt tocmai ingrijite. Chiar daca face algee il tai si-l arunci insa te ajuta la aspirare nitrati si fosfati din acvariu. Mult spor!
|
|
| |
Andrei96 | Date: Wednesday, 2012-07-04, 4:01 PM | Message # 75 |
Lieutenant
| Momentan vreau sa ajung sa fac un perete imens de Willow moss si dupa aceea ma ocup de celelalte moss-uri ...
|
|
| |