A new beginning ....
|
|
Olteanu | Date: Sunday, 2012-04-15, 7:56 PM | Message # 91 |
Colonel
Group: Friends
Status: Offline
| Una peste alta ti-a cam iesit.Cu mici ajustari vei ajunge la performantele dorite.Dar parca nu i-ar strica un strat protector la exterior.Succes prietene.
|
|
| |
claudiu | Date: Sunday, 2012-04-15, 8:55 PM | Message # 92 |
Lieutenant general
Group: Moderators
| Lampa am coborat-o cu 4 cm , lumina este mai puternica . Sunt curios cum vor evolua plantele . M-am gandit sa folosesc autocolant , o solutie pentru dinamizarea obiectelor din jurul acvariului . Nu sunt hotarat ce culoare sa folosesc . Astept cateva sugesti !!!
Trebuie sa ne purtam fiecare bataliile noastre.
|
|
| |
Mandrk | Date: Sunday, 2012-04-15, 9:46 PM | Message # 93 |
Lieutenant
Group: Checked
| Salut! Misto lampa! Suruburile nu mi se par finisate. Cred ca era bine daca foloseai suruburi la nivel. Oricum este loc de "tuning' In rest... Inox sa-l acoperi ? Nu cred ca este bine sa acoperi Inox-ul. Tocmai asta-i frumusetea lui. In rest am vazut drosele cam expuse. De ce nu le-ai pus sub acvariu si sa urci doar cu cablul ? Pana in 1m nu au probleme cu aprinderea.
|
|
| |
claudiu | Date: Tuesday, 2012-04-17, 10:16 AM | Message # 94 |
Lieutenant general
| Droserele sunt la 2 cm departate de lampa si tuburile de neon la 1.5 cm , pentru a evita incalzirea lampi . Exteriorul ramane intact , fara autocolant , pentru efect . Folia care este aplicata in interior este mai speciala , reflecta lumina si caldura . Micile fimisari pe parcurs le voi face , surub M4 cu cap semi- inecat , etc ...
|
|
| |
claudiu | Date: Sunday, 2012-04-22, 9:12 PM | Message # 95 |
Lieutenant general
| Poze 22.04.2012 .
|
|
| |
Olteanu | Date: Monday, 2012-04-23, 12:46 PM | Message # 96 |
Colonel
| Asa mai da prietene.Se vede ceva schimbare.E pe drumul bun .Baga mare in continuare.
|
|
| |
claudiu | Date: Monday, 2012-04-23, 3:46 PM | Message # 97 |
Lieutenant general
| Multumesc Cristi , da acvariul este in progres , curand ajungem sa ne ocupam foarte mult de flora , fauna mai putin !!! Cu ani in urma , baza in acvaristica era fauna ..... Trebuie sa tinem trendul .
|
|
| |
claudiu | Date: Wednesday, 2012-04-25, 3:30 PM | Message # 98 |
Lieutenant general
| Vreau sa va incant privirea cu cateva poze , nu sunt facute cu acvariul meu !!!!
|
|
| |
myraghi | Date: Wednesday, 2012-04-25, 3:50 PM | Message # 99 |
Colonel
Group: Administrators
| Interesant conceptul, padure ecuatoriala, din Lucky Bamboo. Am mai vazut asa ceva pe la unele expozitii, insa asta, chiar este frumos.
Cati litrii are ? Al cui este ?
|
|
| |
claudiu | Date: Wednesday, 2012-04-25, 5:02 PM | Message # 100 |
Lieutenant general
| Pozele sunt de pe un forum din USA , tipul este din Miami , acvariu 20 ga (UK)- 90 litri . Ai avut dreptate cu bambusul este Lucky Bamboo (Draceana) !!! Acvariul este bestial , volumul nu este mare , dar cum a reusit sa distribuie flora in acvariu este tare domnule . Cand am vazut tank-ul , am zis ca are cel putin 200-250 litri , dar m-am inselat !!! Imaginatia si aparatul foto au reusit sa m-a pacaleasca .......
|
|
| |
claudiu | Date: Monday, 2012-04-30, 11:35 AM | Message # 101 |
Lieutenant general
| Am facut cateva schimbari in acvariu , Bacopa caroliniana care incadra stanga si dreapta tank-ului , le-am scos si am introdus in partea din stanga Rotala Indica (1 fir ) iar in dreapta preferata mea HZ ( 2 fire ) . Cu poze revin cat mai curand ....
|
|
| |
Olteanu | Date: Monday, 2012-04-30, 8:29 PM | Message # 102 |
Colonel
| Pai e frumos asa? Ne incingi si ne lasi cu ochii in soare
|
|
| |
claudiu | Date: Friday, 2012-05-04, 11:56 AM | Message # 103 |
Lieutenant general
| Am postat cateva poze la sectiunea Photo Albums , sper sa va placa , multumesc lui Mandrk pentru ajutorul cu aparatul foto .
|
|
| |
claudiu | Date: Saturday, 2012-05-12, 12:18 PM | Message # 104 |
Lieutenant general
| Acum sunt 3 fire de rotala rotundifolia in coltul din stanga al acvariului , HZ incepe sa creasca mult mai bine , marsilea hirsuta a intrat in drepturi , are o rata de acoperire 80 % din substrat . Acvariul acum este pe gustul meu !!! In aceasta perioada calduroasa , m-am gandit sa folosesc DIY fan . Utilizez un ventilator PC , 8*8 cm / 12 v . Temperatura este in acvariu de 25-26 grade , nu este de speriat .........
|
|
| |
Mandrk | Date: Saturday, 2012-05-12, 12:26 PM | Message # 105 |
Lieutenant
Group: Checked
| Lumina mai multa deh .. Se simte fotosinteza accelerata.. Tu acum ce fertilizare introduci ? Fe sa introduci pentru fixarea clorofilei in frunze ca ea este responsabila de metabolism..
|
|
| |